„Ninamedija“ deset godina  

„Ninamedija“ deset godina

„Ninamedija“ deset godina

Isečci iz novina (1)

Punih deset godina "Ninamedija" pristuna je na tržištu Srbije i regiona i danas je najveća kompanija za praćenje i analizu medija u Srbji. Za deset godina, "Ninamedija" se izgradila u lidera za praćenje i analizu medija, ali danas nudi i nove usluge kao što su istraživanje javnog mnenja, organizacija ispitivanja korišćenjem takozvanih "fokus grupa", koje se obavljaju u najsavremenije opremljenim specijalizovanim studijima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali je uvela i servis prevodilačkih usluga koji je poseban sektor u kompaniji.

U desetogodišnjici poslovanja uveden je novi, revolucionaran servis "Buzz monitor" koji u realnom vremenu prati društvene mreže Fejsbuk ili Tviter, ali i komentare koji se nalaze unutar vesti.

"Ninamedija" zapošljava 150 stručnjaka koji rade u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Oni svakodnevno prate nekoliko hiljada medija dostavljajući klijentima hiljade izveštaja i analiza u vezi sa tekstovima i prilozima objavljenim u medijima u Srbiji, svim bivšim jugoslovenskim republikama, ali i regionu. Pored toga, klijenti mogu obavljati sve medijske analize objava u realnom vremenu putem softvera koji ima najbogatiju arhivu.

Poslednje, mediji o nama

Arhiva mediji o nama

Poslednje vesti

Arhiva vesti