Deset godina Ninamedije  

Deset godina Ninamedije

Deset godina Ninamedije

Isečci iz novina (1)

Kompanija "Ninamedija" uz čiji pres kliping preko 400 klijenata započinje svaki radni dan obeležila je deseti rođendan. Punu deceniju "Ninamedija" prisutna je na tržištu Srbije i regiona i danas je najveća kompanija za praćenje i analizu medija u Srbiji. Desetogodišnjica poslovanja obeležena je uvođenjem novih i unapređenjem postojećih usluga, a isto tako rođendan je obeležen u krugu klijenata i prijatelja sa već poznatom dobrom zabavom koju je predvodio legendarni rok sastav Parni Valjak.

Ističući da je "Ninamedija" i u kriznim vremenima jedan od retkih kompanija koja beleži konstantan rast, generalni direktor te kompanije Dragan Radić naglasio je da je "Ninamedija" na obeležavanju jubileja potvrdila da je lider u oblasti monitoringa.

Za deset godina "Ninamedija" postala je lider za praćenje i analizu medija, ali danas nudi i nove usluge, kao što su istraživanje javnog mnenja, organizacija ispitivanja korišćenjem takozvanih "fokus grupa", koje se obaljvaju u najsavremenije opremljenim specijalizovanim studijima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali je uvela i servis prevodilačkih usluga, koji je poseban sektor u kompaniji.

U desetogodišnjici poslovanja uveden je novi, revolucionaran servis "baz monitor" (Buzz), koji u realnom vremenu prati društvene mreže "Fejsbuk", "Tviter" i RSS, ali i komentare koji se nalaze unutar vesti. "Ninamedija" zapošljava 150 stručnjaka u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

"Ninamedija" će ove godine Porodilištu u Novom Sadu uručiti vrednu donaciju. "Time će rođendan proslaviti i oni čiji život se tek rađa na dan kada se slavi rođendan kompanije", kažu u "Ninamediji".

Poslednje, mediji o nama

Arhiva mediji o nama

Poslednje vesti

Arhiva vesti