Humanitarna akcija za Anu Tasić  

Humanitarna akcija za Anu Tasić

Humanitarna akcija za Anu Tasić

HUMANOST ne poznaje granice. Vođeni time, novosadsko JKP "Gradsko zelenilo" i kompanija "Ninamedia", danas i sutra na Štrandu u Novom Sadu organizuju humanitarnu akciju za teško bolesnu Nišlijku. Samohranoj, nezaposlenoj majci, Ani Tasić (24), iz Niša, potrebno je novo srce, ali joj za lečenje i operaciju nedostaje 57.000 evra.

Nova šansa za ovu mladu ženu je 18. avgust, za kada je zakazan pregled na "AKN" klinici u Beču. U munjevitoj akciji, prikupljeno je neophodnih 7.000 evra, koliko je potrebno za pregled, a nedostaje još 50.000 evra za operaciju pluća, da bi njeno srce funkcionisalo. Ana ima ozbiljnu srčanu manu i do sada je imala tri operacije na srcu, a od pre četiri godine boluje i od plućne hipertenzije koja izaziva probleme u radu desne srčane komore.

 

Novosađani koji žele da učestvuju u akciji "Srce za Anu Tomić", danas i sutra mogu da donesu i poklone garderobu koju više ne nose. S druge strane, oni koji žele da je kupe, mogu to da učine na istom mestu. Štandovi na kojima će se istovremeno kupovati i prodavati biće postavljeni uz donju stazu za šetnju ispod Mosta slobode.

Ana Tasić je u Nišu poznata po svojoj humanosti, jer je za mnoge kojima je bila potrebna pomoć organizovala akcije, a sada se ona našla u situaciji da je njoj potrebna pomoć.

 

http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:561448-Humanitarna-akcija-za-Anu-Tasic

Poslednje, mediji o nama

Arhiva mediji o nama

Poslednje vesti

Arhiva vesti