Global Analysis Clipping  

Global Analysis Clipping

Global Analysis Clipping

Ninamedia je na zadovoljstvo svojih 400 klijenata postojeće kliping rešenje zamenila sa novim, unapređenim softverskim rešenjem Global Analysis Clipping.

Novo softversko rešenje za praćenje, analizu i monitoring medija izradili su domaći programeri, a u poređenju sa klasičnim klipingom razlikuje se pre svega u brzini kojom se materijal dostavlja do korisnika.

Rešenje se koristi veoma jednostavno. Ulaskom na web site Ninamedia-e pomoću korisničkog imena, već jednim klikom možete pogledati kliping za današnji dan, ali i za sve teme koje su predmet Vašeg interesovanja gde god se nalazite i koje god da je doba dana. U samo nekoliko koraka možete uraditi sopstvenu analizu klipinga jer Vam softver pruža informacije o broju priloga po mediju, površini/trajanju, tonalitetu, ali i mnoge druge veoma korisne podatke u  cilju olakšanja svakodnevnog rada marketing i PR stručnjaka. Pored toga, kad uradite analizu, možete je prikazati grafički ili je aplicirati u dokument ili tabelu koju kreirate.

Iskoristite našu mogućnost besplatnog probnog periodatokom koga ćemo Vam slati priloge iz stampanih, elektronskih i web medija u skladu sa kljucnim temama i recima koje nam Vi dostavite. Ovaj period traje 15 dana, a odlučili smo se na njega kako bi smo Vam dali priliku da osetite novo softversko rešenje i kako biste nam ukazali poverenje sa ciljem uspostavljanja saradnje.

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas: +381 (21)475 4200

Poslednje vesti

Arhiva vesti